call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: shuangying44858@163.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Koliko znaš o liječenju vodom kemijski otpadak?

Koliko znaš o kemijski tretman vode otpadak?

Kemijske otpadne vode odnosi se na proizvodnju otpadne vode u procesu proizvodnje kemijskih proizvoda, kao što su proizvodnja etilena, polietilena, gume, poliester, metanol, etilen glikol, ulje spremnik za područje, klima odvajanje stanice i drugih ulja otpadne vode biokemijske tretman, general može doći do nacionalne srednje emisijski standardi, je zbog nestašice vodnih resursa, potreba zadovoljava standarde emisije vode i potom dalje nakon tretmana, da zadovoljavaju zahtjeve industrijski popune i ponovnu upotrebu.

Kemijski biljke kao korisnika velike vode, godišnja Potrošnja svježe vode je općenito milijunima kubnih metara, recikliranja stopa vode je nizak, dok je kanalizacija izvan milijunima kubnih metara, ne samo mnogo vodenih resursa, ali i uzrok onečišćenja okoliša, Otpadak voda i vodnih resursa nedovoljan je predstavljali prijetnju proizvodnje ove velike industrijske vode korisnika. Kako bi održavati održivi razvoj poduzetništva i smanjenje otpada resursa vode, smanjenje troškova proizvodnje i poboljšanje ekonomske i socijalne prednosti poduzeća. Trebate duboko tretman kemijske otpadne vode (3 tretmana), kao kruži vode ili energije za desalinizaciju vode za popunjavanje zaliha, kako bi se postigla ponovna upotreba otpadne vode.

Kao nečistoća u vodu uglavnom suspendiranih čestica i fina vuna vlakna, korištenje mehaničke filtracije princip, korištenje tehnologije microporous filtracija za uklanjanje nečistoća. PLC ili vrijeme relej kontrola filtera opreme radnih uvjeta, kako bi se postigla automatsko protupranje otpadak obrade vode automatski rad, kako bi se poboljšala pumpe pružiti potrebne vode glavu, vode izravno u proizvodnom sustavu.

Analiza osnovnih karakteristika kemijske otpadne vode:

1, kemijske otpadne vode sastav je složen, reakcija materijal je često otapala kao što su tvari ili prstenastu strukturu tvari, povećanja težine otpadak obrade vode;

2, otpadne vode sadrži veliki broj zagađivača, uglavnom zbog nepotpune reakciju sirovina i sirovina ili proizvodnja pomoću velikog broja otapala izazvao.

3, toksičnih i opasnih tvari, fino kemijske otpadne vode u mnogim organskim zagađivalima su toksični i štetni mikroorganizmi, kao što su halogenih spojeva, nitro spojeva, otpadak vode tretman s ulogom dezinficijens taloženja Parafina ili Površinski;

4, biorazgradive tvari više, B nego C niska, biorazgradivi siromašnima;

Svojstva otpadnih voda

Otpadne vode proizvedene u procesu proizvodnje kemijskih proizvoda karakterizira visoka iscjedak, visoke toksičnosti, koncentracija visoke organske tvari, visokog sadržaja soli, visoke boja i visokog sadržaja vatrostalne spojeva, a liječenje je teško, otpadnim vodama također sadrži mnoge dostupne resurse i membranske tehnologije kao high-tech u području kemijske proizvodnje i obrade, otpadak obrade vode štednje energije i čistije proizvodnje i tako igraju važnu ulogu.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd