call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: shuangying44858@163.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Boje i CoatingsApparent svojstva

Vjerujem da mnogi ne razumiju ukras vlasnici u obnovu će pitati gradnja gospodara, koristeći boje ili boje? je boje i boje istu stvar? Ako ne, koja je razlika između boje i boje? Govoriti o boje i boje danas.

Boja ima dugu povijest u našoj zemlji. Razlog zašto se zove boja, od ranih ovaj materijal je neodvojiva od biljnog ulja i lak, pa riječ "boja" nosi teške povijesti i drevnih kultura. Uz kontinuirani razvoj znanosti i tehnologije, industrija boja raste, boja sorte, kategorije su neprekidno Inovativne.

Pojam "boje" se pojavio u 1950-ima. U industriji je to boja i boja je samo isti materijal za dvije različite oznake. 20 50-60 godina, čak i za 70 's, industrija će biti "boja" razumijevanje kao učenje, "boja" shvaćena kao poznatiji. Stoga, u to vrijeme "obojiti" nomenklatura koliko s akademskog ukusa, čini samo istraživanje jedinica možete uživati naslova dvije riječi, kao što su Institut ili paint boja istraživački laboratorij. Istovremeno, gdje proizvodnje poduzeća su sve fabrika zove boja, obojiti tvornica ili paint tvornica.

Zbunjenost boje i boje imena počela nakon 1980. S brzom razvoju gospodarske izgradnje, u građevinarstvu je naglo raste, boja trgovine više nije monopol u kemijski sustav. Domaće izgradnje sustava u velikom broju sličnih novih Proizvodnih postrojenja uobičajeno "paint" kao naziv tvrtke. S velikim prilivom Arhitektonski boja proizvoda na tržište, riječ "obojiti" nije samo iz svete akademske dvoranu došao vanjska strana, također budući Arhitektonski boje uglavnom na bazi vode proizvode, koncept boja je Stoga socijalno iskrivljena, jednostrano mišljenje da boja na bazi vode, pogrešno misliti da su boje i boje su dva različita materijala, dvije različite industrije.

Nacionalnim standardima (GB 5206.1) u boje i lakovi osnovni izraz za rječnik standardne boje definiran je kako slijedi: premaz na površini može formirati i zaštitni, ukrasni ili posebna energija (kao što su izolacija, koroziju, oznaka, itd.) na poluvodički sloj klase tekućina ili čvrstih materijala. Većina ranih koristi biljno ulje kao glavna sirovina, rečeno je da se bojite. Sada Smola je bila velika ili svi zamijenjeni sa biljnim uljem, zove se boja.

Za gore navedene definicije, postoje dvije točke gledišta

1. razlog za ovu vrstu materijala je da boja se zove boja, više je zbog razvoja boje sorte i kategorije, jer ime boje je pokriven industrije postojećih proizvoda i boja riječ može pokriti sve vrste industrija radni nalog ujemo, korištenje imena boje točniji, više znanstvene. kao što prah sloj proizvodi su pogodni za korištenje boja označavanja, boja i boja je ne može zamijeniti. Stoga, premaz može pokriti plastificiranje čvrste i tekuće boje, ali zamjene nije, pa standardne objašnjenje nije jako na mjestu.

2, standard premaz u pojam "Napomena": to jest, "u određeni naziv boje može biti naviknut riječju 'boja' brza, kao što su miješanje boja, guste boje, itd." također neke nepravilno. Jer u stvari, "obojiti" ne koristi samo u određene boje sorte, ali isto tako veliki broj premaza u kategoriji, kao što su akrilne boje, poliuretanska boja, itd., ali i veliki broj aplikacija u polju općenito, kao što su antikorozivna boja , automobilskoj boje, morske boje i tako dalje. U stvari, osim pojedinačnih slučajeva, boja i boja dvije riječi je univerzalan, nije posebno u određene sorte može se izraziti.

Očita karakteristika boja i boja je tekući, ne mogu biti pokrivene sa čvrste boje osim tekuće boje. Budući da je opseg pokrića različitih, je teško objasniti pojam boje i boje.

U ovom trenutku, vodeni prevlake i premazi u prahu postali više, posebno za vode-based paint je glavna boja u Kini činili 38% od ukupnog broja. Jer vode-based paint i masnu lakom svojih kemijskih karakteristika su fundamentalno različiti, vodenih boja i masna boja svojstva proizvoda također imaju veliku razliku, onda vode-based paint kao glavna grana industrija boja starog razumijevanje, nije znanstvena. Boja na bazi vode i ulja (seks) boja treba biti suprotstavljene u tekući boja dvije različite serije. Saznajte više o ukras znanja, možete posjetiti: Chongqing vila ukras znanje iskustvo.

Stoga, u osnovnu terminologiju standardnog, ne samo treba ispraviti standard boja terminologiju, ali i boje, boje i vode-based paint terminologiju standardima. Oni se može definirati kao:

Premaz: Klasa iz tekućina ili čvrstih materijala koji se nanosi na površinu objekta u obliku solidan film s zaštita, dekoracija ili posebne energije (kao što su izolacija, koroziju, oznaka, itd.). Uključujući naftu (seks) boje, boje na bazi vode, plastificiranje.

Boja: tekućina boja koja može teći. Uključujući naftu (seks) boje i boje na bazi vode.

Boje: organska otapala za srednje ili visoke krute tvari, bez otapala masne boje.

Boje na bazi vode: boje koje možete otopiti sa vodom ili raspršuju po vodu.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd