call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd
Telefon: +86-533-4200240
E-pošte: shuangying44858@163.com
Kategorija proizvoda
News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Otpadak obrade vode smanjiti zagađenje za pročišćavanje otpadnih voda

Otpadnih voda je upotreba fizičke, kemijske i biološke metode obrade otpadnih, tako da otpada voda pročišćavanje, smanjiti zagađenje, kako bi se postigla oporavak otpadne vode, ponovno korištenje, puni korištenje vodnih resursa. Proces odvajanja ili pretvaranja zagađivača iz otpadnih voda u bezopasne tvari.

1. fizički tretman metoda

Za otpadne vode metodu liječenja, koja je razdvojena fizičku aktivnost i reciklirati otpadnih voda koja sadrži stanje obustavljenog onečišćujuće tvari (uključujući film ulja i ulje perle), može se podijeliti na gravitacija odvajanje, metoda centrifugalni odvajanje i sito filtera presretanje metoda. Metoda liječenja temelji se na principu razmjene topline također pripada fizički tretman metoda.

2. kemijski tretman metoda

Kemijsku reakciju i prijenos mase Odvojite i uklonite otopljenih, koloidni država onečišćujućih tvari u otpadnim vodama ili pretvoriti u bezopasne tvari u otpadnim vodama metoda liječenja. U kemijski tretman, tretman jedinica na temelju kemijske reakcije dodavanja lijek je: koagulacija, neutralizacija i redoks i liječenje jedinice na temelju prijenos mase je: izvlačenje, guljenje, puše, adsorpcija, demineralizacija, electrodialysis i obrnute osmoze. Potonje dvije vrste obrada jedinice nazivaju membranu odjeljivanje tehnologija. Proces jedinica koristeći prijenos mase ima kemijske i srodne fizičke funkcije, tako da može biti odvojen od kemijske obrade i postati druga vrsta metoda liječenja zove Fizikalno metoda.

3. biološka metoda liječenja

Metaboličkim djelovanjem mikroorganizama, organskih zagađivala u otpadnim vodama, kao što su rješenje, koloidna i mikro suspenzija, pretvaraju u metoda liječenja stabilan i bezopasne otpadne vode. Prema različitim mikroorganizmi, [1] metoda biološke obrade mogu se podijeliti u dvije vrste: aerobne biološke obrade i anaerobne biološke obrade. Biološki tretman otpadnih voda je naširoko koristi u aerobna biološka obrada metodom, prema metodi tradicionalne aerobne biološke obrade je podijeliti na aktivirani mulj i biofilm metoda. Aktivni mulj metoda sama je procesorska jedinica, ima različite operativne metode. Tretman opreme pripadaju Biofilm metoda ima biološki filter, biološki gramofon, biološke oksidacije kontakata tenk i nedavno razvio fluidni bio krevet. Biološke oksidacije ribnjak se također naziva prirodni biološki tretman metoda. Anaerobni biološki tretman metoda, također poznat kao biološki učašenje postupak, uglavnom se koristi za liječenje visoke koncentracije organskih otpadnih voda i mulja. Obrada opreme koja se koristi je uglavnom probavni bazen.

Obraditi zahtjeve: postojeći proces prvoklasni tretman ojačati učinak liječenja transformacije, transformaciju treba se temeljiti na stvarnoj situaciji, u potpunosti koristiti postojeće liječenje objekata, postojeće bolnice za korištenje više septička jama, kontakt bazen u strukturu ili djelovanju načinu transformacije, ako je potrebno, dodati neki objekti, što se tiče standardi emisije za tretman otpadnih voda.


Obratite nam se
Address:Xiajiazhuang grad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Kina
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan pobjeda Chemicals co, Ltd